AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilek kesmek

Kahve falında bilek kesmek

Kahve falında bilek kesmek ardından yeni bir işe gireceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilek kesmek gördüyseniz:

  • Resmi veya kurumsal sektörle ilgili konularda gözle görülür gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında bileklerini kesmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi bileklerini kesmek işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına tabir olunur.

Kahve falında bilek kesmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bilekten bıçaklanmak huzurlu bir insan olacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında bilek güreşi yapmak bereketli bir döneme girileceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına alamet eder.

Kahve falında bilekten tutmak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bilekte altın bilezik görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının bileklerini kestiğini görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir