AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının bileklerini kestiğini görmek

Kahve falında arkadaşının bileklerini kestiğini görmek

Kahve falında arkadaşının bileklerini kestiğini görmek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, sözünde duracağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının bileklerini kestiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi şımartmaya veya kendinize iltifatlar yağdırmaya başlamadan önce, gerekenleri yapmanızda fayda var.

Kahve falında arkadaşının bileklerini kestiğini görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, manevi rahatlamaya erileceğine tabir olunur.

Kahve falında bilek kestiğini görmek işiyle nam salacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının bileklerini kestiğini görmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında bileklerini kestiğini görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin bileklerini kestiğini görmek hırsızlık yapacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında bilek güreşi görmek sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına delalet eder.

Kahve falında bilek bükmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bilekten kan aldırmak ferah düzeyinin yükseleceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir