AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilek kestiğini görmek

Kahve falında bilek kestiğini görmek

Kahve falında bilek kestiğini görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, şansın döneceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bilek kestiğini gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken düzenlemeler var.

Kahve falında arkadaşının bileklerini kestiğini görmek rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bileklerini kestiğini görmek bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının bileklerini kestiğini görmek rızkının ve kazancının bol olacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin bileklerini kestiğini görmek sevdiğine kavuşacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına işaret eder.

Kahve falında bilek kestiğini görmek verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bilek bükmek düşman malından yemeye, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bilekte altın bilezik görmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına işaret eder.

Kahve falında bileklerinin kesildiğini görmek insanlar tarafından tanınacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir