AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bileklerini kestiğini görmek

Kahve falında başkasının bileklerini kestiğini görmek

Kahve falında başkasının bileklerini kestiğini görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının bileklerini kestiğini gördüyseniz:

  • Maddi veya işle ilgili ilişkileriniz tartışmaya açık hale geliyor.

Kahve falında arkadaşının bileklerini kestiğini görmek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bileklerini kestiğini görmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının bileklerini kestiğini görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bilek kestiğini görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin bileklerini kestiğini görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bilek güreşi görmek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bilekte altın bilezik görmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bileklerinin kanadığını görmek hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir