AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bıçaklanmasını görmek

Kahve falında birinin bıçaklanmasını görmek

Kahve falında birinin bıçaklanmasını görmek sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, yollarının açılacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin bıçaklanmasını gördüyseniz:

  • Şanslı olarak nitelendirilebilecek gelişmeler maddi, duygusal, işle bağlantılı, sağlık, hukuk, eğitim, yurtdışıyla ilgili başlıklarda bizi bulabilir.

Kahve falında karnından bıçaklandığını görmek aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında eşini bıçakla kesmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında bıçakla yaralanmak kan görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı bıçakla kesmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavgada bıçak görmek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında bıçak yapmak talihin yüze güleceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kolunun bıçaklandığını görmek uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini bıçaklamaya çalışmak bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir