AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunun bıçaklandığını görmek

Kahve falında kolunun bıçaklandığını görmek

Kahve falında kolunun bıçaklandığını görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, dini inançların güçleneceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolunun bıçaklandığını gördüyseniz:

  • Doğru yatırım ya da bütçe yapmanız durumunda bazı anlaşmalar yapılabilir veya paralar kazanılabilir.

Kahve falında kolundan bıçaklandığını görmek hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, gelişiminin hız kazanacağına işarettir.

Kahve falında kolundan bıçaklanmak variyeti ile herkesi kıskandıracağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında bıçakla kolunu kesmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sol kolundan bıçaklanmak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında koluna bıçak saplandığını görmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında kolunu bıçakla kesmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında birini kolundan bıçaklanmak yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine delalettir.

Kahve falında kolunun bıçaklandığını görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir