AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini bıçaklamaya çalışmak

Kahve falında birini bıçaklamaya çalışmak

Kahve falında birini bıçaklamaya çalışmak çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına tabir olunur.

Kahve falında birini bıçaklamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Fikirleriniz konusunda ısrarcı olmamanızda fayda var.

Kahve falında birini bıçaklamaya çalışmak yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, kısmetinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçaklanmaya çalışmak ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında hapishaneden kaçmaya çalışmak mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yere çıkmaya çalışmak sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında markete çalışmak ihtiyaçlarını giderebileceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında balığı öldürmeye çalışmak sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fırında çalışmak vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına yorulur.

Kahve falında hastaneye gitmeye çalışmak her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, başarılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir