AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla yaralanmak kan görmek

Kahve falında bıçakla yaralanmak kan görmek

Kahve falında bıçakla yaralanmak kan görmek zor zamanlar yaşayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, harcama gücünün artacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında bıçakla yaralanmak kan gördüyseniz:

  • Hassas konuların zerafetle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında bıçakla yaralanmak kan görmek tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına inanılır.

Kahve falında bıçak yaralanmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzde bıçak yarası görmek konforunun yerinde olacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla birinin yaralandığını görmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde bıçak yarası görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında bıçaklanarak yaralandığını görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla yaralandığını görmek kasasının ağırlaşacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye delalettir.

Kahve falında sırtında bıçak yarası görmek fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir