AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı bıçakla kesmek

Kahve falında saçı bıçakla kesmek

Kahve falında saçı bıçakla kesmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçı bıçakla kesmek gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin heyacanı yüzünden kendinizi aşırı yormanız olasıdır.

Kahve falında bıçakla saçını kesmek büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine inanılır.

Kahve falında bıçakla saç kesmek daha iyi yerlere geleceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçını bıçakla kesmek kazancının ve rızkının düşeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına delalettir.

Kahve falında saçı bıçakla kesmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında bıçakla kafa kesmek önüne çıkan engellerden yılmayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini bıçakla kesmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, fal sahibinin elinin darlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçakla pasta kesmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında bıçakla eli kesmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir