AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak yapmak

Kahve falında bıçak yapmak

Kahve falında bıçak yapmak kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, çok iyi işler ortaya konacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına alamet eder.

Kahve falında bıçak yapmak gördüyseniz:

  • Başkalarının ilişkileriyle uğraşmak yerine kendi ilişkilerinize ağırlık vermelisiniz.

Kahve falında bıçak yapmak çıkar için insanlara zulmetmeye, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında bıçaklı kavga yapmak anne baba hayır dualarının alınacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından bıçaklandığını görmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında çatal bıçak almak eline büyük paralar geçeceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçak ve su görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendine bıçak çekildiğini görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında bıçak kırılması görmek çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin boğazına bıçak saplamak eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir