AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavgada bıçak görmek

Kahve falında kavgada bıçak görmek

Kahve falında kavgada bıçak görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında kavgada bıçak gördüyseniz:

  • İlginç bir fikrinizin işe yaramaya başladığını görebilirsiniz.

Kahve falında kavga bıçaklanmak bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kavga etmek bıçaklanmak gözyaşının dineceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına delalet eder.

Kahve falında kavga etmek bıçak görmek kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçak kavgası görmek kötü işlere girmeyeceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında bıçak bıçağa kavga etmek maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine delalet eder.

Kahve falında bıçaklı kavga yapmak küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında kavga ederken bıçaklanmak bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kavgada bıçak görmek yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir