AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnından bıçaklandığını görmek

Kahve falında karnından bıçaklandığını görmek

Kahve falında karnından bıçaklandığını görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, sağlıklı bir kişi olmaya, rahatlığa ereceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karnından bıçaklandığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek için sabırsızlanıyorsunuz.

Kahve falında karnından bıçaklandığını görmek ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karnına bıçak saplanmak ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında karnından bıçaklanmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında karnına bıçak saplamak ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine delalettir.

Kahve falında karnında bıçak görmek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, içsel güvensizliklerinize delalet eder.

Kahve falında birini bıçaklanmak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Kahve falında bıçaklanan adam görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçak bıçağa kavga etmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, parasal krizler yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir