AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin belinin kırıldığını görmek

Kahve falında birinin belinin kırıldığını görmek

Kahve falında birinin belinin kırıldığını görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin belinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Göreceğiniz yardım veya destekler yaşam tarzınızda değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında beli kırılmak yapılan hataların telafi edileceğine, mal ve para sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin belinin kırıldığını görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında belinin kırıldığını görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine delalettir.

Kahve falında belinden iğne vurulmak kafasını toparlayacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahı beline koymak zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına yorulur.

Kahve falında belinde dövme görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına işaret eder.

Kahve falında kızın beline sarılmak yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında belinden iğne olmak çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir