AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızın beline sarılmak

Kahve falında kızın beline sarılmak

Kahve falında kızın beline sarılmak rakiplerini gerisinde bırakacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, canlanacağına, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızın beline sarılmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz karşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Kahve falında kızın beline sarılmak âlim kimselerden feyz alacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına tabir olunur.

Kahve falında bir kızın beline sarılmak çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin beline sarıldığını görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, yanlış işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beline sarılmak sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, keyfin kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin beline sarılmak çok iyi sonuçlar vereceğine, fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadının beline sarılmak sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin beline sarılmak gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin beline sarılmak yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir