AnaSayfa / Genel / Kahve falında belinin kırıldığını görmek

Kahve falında belinin kırıldığını görmek

Kahve falında belinin kırıldığını görmek işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, duaların kabul olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Kahve falında belinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Olayların olumlu taraflarını görmeye çalışmanız veya bir süredir oldukça kötü bir seyir izleyen veya sizi zor durumda bırakan konulara pozitif yaklaşmanız daha faydalı sonuçlar elde edilmesini sağlayabilir.

Kahve falında beli kırılmak sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında belinin kırıldığını görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine işarettir.

Kahve falında birinin belinin kırıldığını görmek sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine delalettir.

Kahve falında belinden ikiye bölünmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, tüm sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin beline sarılmak daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine inanılır.

Kahve falında beline silah takmak de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza delalet eder.

Kahve falında beline silah koymak ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında beline kemer takmak tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir