AnaSayfa / Genel / Kahve falında beli kırılmak

Kahve falında beli kırılmak

Kahve falında beli kırılmak güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında beli kırılmak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenmelisiniz.

Kahve falında beli kırılmak ünleneceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin belinin kırıldığını görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında belinin kırıldığını görmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında birinin belinde silah görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına tabir olunur.

Kahve falında belinin yandığını görmek durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında belinden vurulmak yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında silahı beline takmak böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında belinde dövme görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir