AnaSayfa / Genel / Kahve falında belinden iğne vurulmak

Kahve falında belinden iğne vurulmak

Kahve falında belinden iğne vurulmak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında belinden iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Tepki vermeden önce kendinize zaman tanıyın.

Kahve falında belinden iğne vurulmak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında belinden iğne olmak aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında silahla belinden vurulduğunu görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında belinden vurulmak kötü günlerin arkada kalacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında belinden vurulduğunu görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağından iğne vurulmak de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında iğne vurulmaktan kaçmak çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulaktan iğne vurulmak insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir