AnaSayfa / Genel / Kahve falında belinde dövme görmek

Kahve falında belinde dövme görmek

Kahve falında belinde dövme görmek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, hanesine bolluk geleceğine, doğruluğu bulacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine işaret eder.

Kahve falında belinde dövme gördüyseniz:

  • Zorlandığınız bazı konular varsa, akışa bırakmak, yine, bir o kadar zor olabilir.

Kahve falında belinde dövme görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında beline dövme yaptırmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, büyük paralara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin belinde silah görmek kişinin bundan zarar göreceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında belinden ikiye bölünmek sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına rivayet eder.

Kahve falında belinde kuşak görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında yılanın beline sarıldığını görmek gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla belinden vurulduğunu görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine alamet eder.

Kahve falında belinde silah olmak endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir