AnaSayfa / Genel / Kahve falında belinden iğne olmak

Kahve falında belinden iğne olmak

Kahve falında belinden iğne olmak çok mutlu olunacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, bolluğun sürekli olacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında belinden iğne olmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda kaplumbağa hızıyla ilerleme sağlanıyor olması sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında belinden iğne vurulmak çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında belinden iğne olmak huzurlu bir hayat süreceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elini beline koymak maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına işaret eder.

Kahve falında belinin yandığını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, bunalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında belinden sarılmak büyük oranda kazanç elde edeceğine, şen kahkahalar atacağına işarettir.

Kahve falında belinden kurşunlanmak istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında belinde silah olmak fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın beline sarıldığını görmek işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir