AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin belinde silah görmek

Kahve falında birinin belinde silah görmek

Kahve falında birinin belinde silah görmek sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor bir işe girileceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin belinde silah gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren kişilere dikkat etmeniz durumunda olumlu anlaşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında beline silah takmak bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının belinde silah görmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla belinden vurulduğunu görmek paslı bir çiviye basabileceğine, elinin darlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahı beline koymak kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine inanılır.

Kahve falında birinin belinde silah görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında belinde silah olduğunu görmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, ruhunun dinleneceğine tabir olunur.

Kahve falında beline silah koymak muradınıza ereceğinize, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında belinde silah görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir