AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının belinde silah görmek

Kahve falında başkasının belinde silah görmek

Kahve falında başkasının belinde silah görmek çeşitleneceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının belinde silah gördüyseniz:

  • Dinsel veya mistik aktiviteler sizi cezbedebilir.

Kahve falında belinde silah olduğunu görmek bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine tabir olunur.

Kahve falında silahı beline takmak bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında beline silah takmak kötü karakterli bir kadına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında belinde silah görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işaret eder.

Kahve falında silahla belinden vurulduğunu görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, zenginliğini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında belinde silah olmak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına delalet eder.

Kahve falında birinin belinde silah görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında beline silah koymak hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir