AnaSayfa / Genel / Kahve falında belinde silah görmek

Kahve falında belinde silah görmek

Kahve falında belinde silah görmek kazancını artıracağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, üzüntülerinin biteceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında belinde silah gördüyseniz:

  • Akşam saatleri ise, sabah saatlerinde olduğu gibi, halsizlik, ,isteksizlik, kararsızlık veya dalgınlık türünde ruh halleri veya ortamlar ön plana çıkabilir.

Kahve falında silahı beline koymak hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının belinde silah görmek içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında silahı beline takmak sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, rızkın ve kısmetin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla belinden vurulduğunu görmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında beline silah koymak işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında belinde silah olmak nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin belinde silah görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında belinde silah görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir