AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla belinden vurulduğunu görmek

Kahve falında silahla belinden vurulduğunu görmek

Kahve falında silahla belinden vurulduğunu görmek çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla belinden vurulduğunu gördüyseniz:

  • Her şeyi herkese ilan etmeden önce, doğruları paylaşmak için doğru zamanı bekleyerek harekete geçmekte fayda var.

Kahve falında silahla belinden vurulduğunu görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok büyük yenilikler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında belinden iğne vurulmak daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine işaret eder.

Kahve falında belinden vurulduğunu görmek ortak edineceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine yorulur.

Kahve falında belinden vurulmak daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin belinde silah görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına inanılır.

Kahve falında belinde silah görmek kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına tabir olunur.

Kahve falında belinde silah olmak alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına delalettir.

Kahve falında silahı beline takmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir