AnaSayfa / Genel / Kahve falında belinde silah olduğunu görmek

Kahve falında belinde silah olduğunu görmek

Kahve falında belinde silah olduğunu görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine delalettir.

Kahve falında belinde silah olduğunu gördüyseniz:

  • Dostlarınızdan birisinin borç isteğiyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında silahı beline takmak canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında belinde silah görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, hüsrana uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında beline silah takmak amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahı beline koymak kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında belinde silah olduğunu görmek dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında birinin belinde silah görmek aksiliklerin baş göstereceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında silahla belinden vurulduğunu görmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında belinde silah olmak hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, zor günlerin biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir