AnaSayfa / Genel / Kahve falında beline silah takmak

Kahve falında beline silah takmak

Kahve falında beline silah takmak oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine işaret eder.

Kahve falında beline silah takmak gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması gereken şeyler olabilir.

Kahve falında silahı beline takmak sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında beline silah takmak istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine inanılır.

Kahve falında birinin belinde silah görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına delalet eder.

Kahve falında belinde silah görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında belinde silah olmak bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına alamet eder.

Kahve falında silahı beline koymak elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında silahla belinden vurulduğunu görmek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, rızkında ve malından olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beline silah koymak düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir