AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bebek öldürdüğünü görmek

Kahve falında birinin bebek öldürdüğünü görmek

Kahve falında birinin bebek öldürdüğünü görmek hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, her nimetin lezzetine varacağına inanılır.

Kahve falında birinin bebek öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Düşünmeden veya sert konuşmak tartışmaları büyütebilir.

Kahve falında bebek öldürdüğünü görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında hamileyken bebeğin öldüğünü görmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, çevrenizden takdir görmeye rivayet eder.

Kahve falında doğacak bebeğin öldüğünü görmek atılan adımların zarar vereceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne karnında bebeğin öldüğünü görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bir bebeği öldürdüğünü görmek keyfin ve geçimin kalmayacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine işarettir.

Kahve falında kendi bebeğini öldürmek maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, sevinç ve mutluluğa rivayet etmektedir.

Kahve falında öldürülmüş bebek görmek yarınları için isabetli kararlar alacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında bebeği öldürmeye çalışmak kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir