AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek öldürdüğünü görmek

Kahve falında bebek öldürdüğünü görmek

Kahve falında bebek öldürdüğünü görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Değişimin başlangıcında olabilirsiniz, dikkatli ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında bebeğin öldürüldüğünü görmek mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine delalet eder.

Kahve falında ölmek üzere olan bebek görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kalkınacağına işarettir.

Kahve falında bebek öldüğünü duymak fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile olduğunu bebeğin öldüğünü görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine delalet eder.

Kahve falında bebeğin karnında öldüğünü görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmek üzere bebek görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine tabir olunur.

Kahve falında yanlışlıkla bebek öldürmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karnında bebeğinin öldüğünü görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir