AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bebeği öldürdüğünü görmek

Kahve falında bir bebeği öldürdüğünü görmek

Kahve falında bir bebeği öldürdüğünü görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, küskünlük yaşanacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına, mutluluğunun zedeleneceğine yorulur.

Kahve falında bir bebeği öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Limitlerinizi zorlayıp zorlamadığınızı kontrol ederek ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında bebek öldüğünü duymak çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi bebeğini öldürmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doğacak bebeğin öldüğünü görmek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında öldürülen bebek görmek hem dua alacağına, rakiplerine büyük fark atacağına delalettir.

Kahve falında bebeğinin karnında öldüğünü görmek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına delalettir.

Kahve falında birinin bebek öldürdüğünü görmek makamından olacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doğmamış bebeğinin öldüğünü görmek kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine delalettir.

Kahve falında birinin bebeğinin öldüğünü görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir