AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamileyken bebeğin öldüğünü görmek

Kahve falında hamileyken bebeğin öldüğünü görmek

Kahve falında hamileyken bebeğin öldüğünü görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, işlerin canlanacağına, başarının düşeceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamileyken bebeğin öldüğünü gördüyseniz:

  • İstikrarlı olmakta fayda var.

Kahve falında hamileyken bebeğin öldüğünü görmek üzüntüden sonra ferahlamaya, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile olduğunu bebeğin öldüğünü görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile bir kadının öldüğünü görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine işarettir.

Kahve falında hamileyken ölmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile bir kadını öldürmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine delalettir.

Kahve falında hamile kadını öldürmek yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına yorulur.

Kahve falında hamile birini öldürmek başkasının hakkına göz dikileceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir