AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğacak bebeğin öldüğünü görmek

Kahve falında doğacak bebeğin öldüğünü görmek

Kahve falında doğacak bebeğin öldüğünü görmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doğacak bebeğin öldüğünü gördüyseniz:

  • Eğlenceli şeylere zaman ayırabilirsiniz.

Kahve falında doğacak bebeğin öldüğünü görmek zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doğacak bebeğini emzirmek toparlanacağına, kendine geleceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında doğacak olan bebeğini görmek tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doğacak bebeğini çirkin görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, çok mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında doğacak bebeğin yüzünü görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doğacak bebek görmek böylece hayatından memnun olacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına inanılır.

Kahve falında doğacak bebeğin adını görmek işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına alamet eder.

Kahve falında doğacak bebeği görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir