AnaSayfa / Genel / Kahve falında öldürülmüş bebek görmek

Kahve falında öldürülmüş bebek görmek

Kahve falında öldürülmüş bebek görmek ekmeğinin artacağına, makbul olan mallara kavuşacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, huzurlu günlerin geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına işarettir.

Kahve falında öldürülmüş bebek gördüyseniz:

  • İyi huylu karakter yapınıza güvenerek sizi suiistimal ya da ihmal eden kişiler diğer yüzünüzle tanışabilirler.

Kahve falında karnında bebeğinin öldüğünü görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına alamet eder.

Kahve falında kendi bebeğini öldürmek tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek öldürmeye çalışmak sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine delalettir.

Kahve falında bebeği öldü görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğin düşerek öldüğünü görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında oyuncak bebek öldürmek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına yorulur.

Kahve falında bir bebeğin öldüğünü duymak olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, sözler sarf edeceğine alamet eder.

Kahve falında bebek öldürdüğünü görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir