AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği öldürmeye çalışmak

Kahve falında bebeği öldürmeye çalışmak

Kahve falında bebeği öldürmeye çalışmak aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına işarettir.

Kahve falında bebeği öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Projelerinizi harekete geçirmek için heyecan duyuyorsunuz.

Kahve falında bebeği öldürmeye çalışmak böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, kısmetlerin azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek öldürmeye çalışmak tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Kahve falında akrebi öldürmeye çalışmak ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında böceği öldürmeye çalışmak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırkayak öldürmeye çalışmak kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, sürekli yerinde sayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birileri tarafından öldürülmeye çalışmak şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamam böceği öldürmeye çalışmak ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında kendini öldürmeye çalışmak sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir