AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne karnında bebeğin öldüğünü görmek

Kahve falında anne karnında bebeğin öldüğünü görmek

Kahve falında anne karnında bebeğin öldüğünü görmek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına alamet eder.

Kahve falında anne karnında bebeğin öldüğünü gördüyseniz:

  • Bir ayrılık olabilir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin öldüğünü görmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine delalet eder.

Kahve falında anne karnında bebeğin öldüğünü görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine yorulur.

Kahve falında anne karnında bebek ayağı görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, ekmeksiz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında anne karnında erkek bebek görmek elinin döneceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine alamet eder.

Kahve falında anne karnındaki bebekle konuşmak işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin ayağını görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında anne karnında ölen bebek görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, hayra ve esenliğe rivayet etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin konuştuğunu görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir