AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi bebeğini öldürmek

Kahve falında kendi bebeğini öldürmek

Kahve falında kendi bebeğini öldürmek kazancının tükenmeyeceğine, fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, kötülüklerden uzak olacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işaret eder.

Kahve falında kendi bebeğini öldürmek gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat edin.

Kahve falında ölmek üzere olan bebek görmek elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğin öldürüldüğünü görmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, hayırlı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında bir bebeği öldürdüğünü görmek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek bebek öldürmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına delalettir.

Kahve falında bebek öldüğü görmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doğurduğu bebeğin öldüğünü görmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir bebek öldürmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğini öldürmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir