AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin başörtüsü taktığını görmek

Kahve falında birinin başörtüsü taktığını görmek

Kahve falında birinin başörtüsü taktığını görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, üzüleceğine, yıkılacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin başörtüsü taktığını gördüyseniz:

  • Sağlıkla, finansla veya hukukla ilgili konuların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında başkasının başörtüsü taktığını görmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına delalettir.

Kahve falında pembe başörtüsü taktığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına inanılır.

Kahve falında eşinin başörtüsü taktığını görmek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine işaret eder.

Kahve falında başörtüsü taktığını görmek mutlu ve hafif hissedeceğine, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına işaret eder.

Kahve falında birinin başörtüsü taktığını görmek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının başörtüsü taktığını görmek üzüleceğine ve yıpranacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında başörtüsü yıkamak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin başörtüsünü çıkardığını görmek borçların artacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir