AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin başörtüsü taktığını görmek

Kahve falında eşinin başörtüsü taktığını görmek

Kahve falında eşinin başörtüsü taktığını görmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ticaret ehli olacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine yorulur.

Kahve falında eşinin başörtüsü taktığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda doğru yerde olup olmadığınızı ya da doğru kararlar alıp almadığınızı sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında eşinin başörtüsü taktığını görmek problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının başörtüsü taktığını görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin başörtüsü taktığını görmek yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, ticarette zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının başörtüsü taktığını görmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında pembe başörtüsü taktığını görmek kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başörtüsü taktığını görmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin alyans taktığını görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin altın yüzük taktığını görmek aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir