AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin başörtüsünü çıkardığını görmek

Kahve falında birinin başörtüsünü çıkardığını görmek

Kahve falında birinin başörtüsünü çıkardığını görmek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, gelirinin düşeceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında birinin başörtüsünü çıkardığını gördüyseniz:

  • İçinizdeki sanatçıyı dışarı çıkarabilirsiniz.

Kahve falında birinin başörtüsünü çıkardığını görmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başörtüsünü çıkardığını görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başörtüsünü çıkartmak gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına alamet eder.

Kahve falında krem rengi başörtüsü görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, elindekini de bitireceğine işaret eder.

Kahve falında başörtüsünü açık görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinden başörtüsü almak kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başörtüsü takmak çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Kahve falında mor başörtüsü takmak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir