AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe başörtüsü taktığını görmek

Kahve falında pembe başörtüsü taktığını görmek

Kahve falında pembe başörtüsü taktığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, zararlarını telafi edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına delalet eder.

Kahve falında pembe başörtüsü taktığını gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkiniz sizi engelliyor olabilir.

Kahve falında pembe başörtüsü taktığını görmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başörtüsü taktığını görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının başörtüsü taktığını görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin başörtüsü taktığını görmek yüklü bir miktar borç verileceğine, istenen her şeye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının başörtüsü taktığını görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine delalettir.

Kahve falında eşinin başörtüsü taktığını görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine alamet eder.

Kahve falında pembe başörtüsü takmak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında pembe başörtüsü görmek çalışmalarının artacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir