AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtüsü yıkamak

Kahve falında başörtüsü yıkamak

Kahve falında başörtüsü yıkamak sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, işlerinin düşeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında başörtüsü yıkamak gördüyseniz:

  • Egonuz veya zor bir ilişkiniz her zaman yapmak istediğiniz bir şeyi unutturabilir.

Kahve falında başörtüsü yıkamak çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başörtüsü görmek çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı başörtüsü görmek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, prestij sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında pembe başörtüsü takmak almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başörtüsünün açıldığını görmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında başörtüsünü bağlayamamak falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başörtüsü aldığını görmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında turuncu başörtüsü takmak yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir