AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtüsü taktığını görmek

Kahve falında başörtüsü taktığını görmek

Kahve falında başörtüsü taktığını görmek bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, çok dikkat çekeceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başörtüsü taktığını gördüyseniz:

  • Üzerinizde otorite sahibi olan kimselerle karşılıklı olarak gerilimleriniz olabilir.

Kahve falında arkadaşının başörtüsü taktığını görmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında başörtüsü taktığını görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına yorulur.

Kahve falında pembe başörtüsü taktığını görmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin başörtüsü taktığını görmek beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin başörtüsü taktığını görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının başörtüsü taktığını görmek çalışıyorsa terfi alacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına alamet eder.

Kahve falında başörtüsünü kesmek sevineceğine ve mutlu olacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor renk başörtüsü görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir