AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının başörtüsü taktığını görmek

Kahve falında arkadaşının başörtüsü taktığını görmek

Kahve falında arkadaşının başörtüsü taktığını görmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının başörtüsü taktığını gördüyseniz:

  • Sezgilerinize göre hareket etmelisiniz.

Kahve falında arkadaşının başörtüsü taktığını görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında başörtüsü taktığını görmek keyfinin kaçacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe başörtüsü taktığını görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin başörtüsü taktığını görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının başörtüsü taktığını görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin başörtüsü taktığını görmek maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının yüzük taktığını görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının gözlük taktığını görmek dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir