AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının başörtüsü taktığını görmek

Kahve falında başkasının başörtüsü taktığını görmek

Kahve falında başkasının başörtüsü taktığını görmek insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının başörtüsü taktığını gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriyle ilgili bir üzüntü yaşayabilirsiniz.

Kahve falında birinin başörtüsü taktığını görmek sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, zarar etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının başörtüsü taktığını görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin başörtüsü taktığını görmek mal ve varlık sahibi olacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine alamet eder.

Kahve falında pembe başörtüsü taktığını görmek güzel ve önemli işler yapacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başörtüsü taktığını görmek özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında başkasının başörtüsü taktığını görmek Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında başörtüsüz gezmek büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, rütbenin yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında mavi başörtüsü takmak işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir