Kahve falında birinin başını kapattığını görmek

Kahve falında birinin başını kapattığını görmek yeni planlar yapacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, çıkmaza düşeceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin başını kapattığını gördüyseniz:

  • Bazı işleri hafife almamanızda fayda var.

Kahve falında başını kapatmak hafifleyeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin başını kapattığını görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin başını kapattığını görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başını kapattığını görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baş kapatmak rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında başını kapatıp açmak maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, faturalarını ödeyemez olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabeye yüz sürmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabe kapısını açmak kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir