Kahve falında başını kapattığını görmek

Kahve falında başını kapattığını görmek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başını kapattığını gördüyseniz:

  • Gelişmeleri olumlu algılamakta fayda var.

Kahve falında birinin başını kapattığını görmek sıkıntılarını atlatacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında başını kapatmak söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yaşama dört elle sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında başını kapattığını görmek keyfinin ve neşesinin artacağına, fikirlerinin can bulacağına işarettir.

Kahve falında başını kapatıp açmak duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, tartışmalı bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında başka birinin başını kapattığını görmek duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baş kapatmak daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, işsiz ise işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kapı kapatıp açmak kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, hakkıyla kazanca delalet etmektedir.

Kahve falında kabeye yönelmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir