AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin başını kapattığını görmek

Kahve falında başka birinin başını kapattığını görmek

Kahve falında başka birinin başını kapattığını görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine işaret eder.

Kahve falında başka birinin başını kapattığını gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmenizi, hayata daha geniş açıdan bakmanızı sağlayacak işlerle meşgul olmalısınız.

Kahve falında başka birinin başını kapattığını görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baş kapatmak evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında başını kapattığını görmek yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başını kapatıp açmak anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başını kapatmak işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, sağlığının yerinde kalacağına delalettir.

Kahve falında birinin başını kapattığını görmek işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabeyi başka yerde görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabede abdest aldığını görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir