AnaSayfa / Genel / Kahve falında başını kapatıp açmak

Kahve falında başını kapatıp açmak

Kahve falında başını kapatıp açmak endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başını kapatıp açmak gördüyseniz:

  • Sanatsal veya finansal içerikli bazı konulardan fayda sağlama ya da kar elde etme şansı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında başını kapatıp açmak sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine inanılır.

Kahve falında kabe kapısını açmak fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında kapı kapatıp açmak işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı açmak ve kapatmak aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında kabri açmak kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kapi kilidi açmak sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kabenin kapısını açmak çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başı açmak fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir