AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeye yüz sürmek

Kahve falında kabeye yüz sürmek

Kahve falında kabeye yüz sürmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kabeye yüz sürmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinize daha fazla önem vermelisiniz.

Kahve falında kabeye yüz sürmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kabeye el sürmek büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına delalettir.

Kahve falında kabeye elini sürmek kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüze bal sürmek kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne limon sürmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüze süt sürmek geçim derdine düşmeyeceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında yüze kahve sürmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, gelirinin de garanti altında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüze kil sürmek sorunlarının ortadan kalkacağına, ünleneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir