AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş kapatmak

Kahve falında baş kapatmak

Kahve falında baş kapatmak kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, sıkıntıya düşüreceğine, zor günler geçireceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, bazı kaynakların tükeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baş kapatmak gördüyseniz:

  • Bazı işler, planlar veya konularda yavaşlama görülebilir.

Kahve falında başını kapattığını görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında baş kapatmak sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında başını kapatmak hastalıkların yakınına uğramayacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin başını kapattığını görmek layık olduklarına sahip olacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında başını kapatıp açmak herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin başını kapattığını görmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına işarettir.

Kahve falında maket kabe görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi kabrini kazmak kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir