Kahve falında başını kapatmak

Kahve falında başını kapatmak yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başını kapatmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kafanızda bazı fikirler oluşmasını sağlayabilir.

Kahve falında birinin başını kapattığını görmek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına delalet eder.

Kahve falında başını kapatıp açmak karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına yorulur.

Kahve falında baş kapatmak vefasızlık ve nankörlük göreceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında başka birinin başını kapattığını görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına işaret eder.

Kahve falında başını kapattığını görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında başını kapatmak hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kabeyi evinde görmek kişinin başarılarının artacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine inanılır.

Kahve falında ağzını kapatmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir