AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına eşarp bağlamak

Kahve falında başına eşarp bağlamak

Kahve falında başına eşarp bağlamak yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında başına eşarp bağlamak gördüyseniz:

  • Başkalarının problemlerine karışmamanızda veya sizin katkınızı hak etmeyen gruplara dahil olmamanızda fayda var.

Kahve falında başına eşarp bağlamak bazı sorunların başgöstereceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boyuna eşarp bağlamak hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında sarı eşarp bağlamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına delalet eder.

Kahve falında eşarp bağlamak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil eşarp bağlamak maddi olanakların artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında lacivert eşarp bağlamak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başında eşarp görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başında mavi eşarp görmek umutlanacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir